Karin Westerlund | DesignWest Blogi
19169
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-19169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

DesignWest Blogi

Kukkia kotiin

Täänän valmistui aivan ihana nojatuoli. Iso mukava laiskanlinna on saanut uuden päällikankaan, Sandersonin Newnham Courtney. Olen aiaksiemmin verhoillut ainakin uusrokokoosohvan tällä kankaalla ja myös ommellut rottinkikaluston istuintyynyt tästä. Joka kerta kangas on sopinut yhtä hyvin ja näyttänyt yhtä kauniilta!

Kangas kuuluu Sandersonin Calssic Linen kokoelmaan, joka sisältää juuri ne suosituimmat kukkaklassikot. Minulla on ollut tämä mallikirja valikoimassani ainakin 15 vuotta ja olen verhoillut useita huonekaluja näillä kankailla. Olen myös myynyt näitä verhoiksi. Ja ymmärrän todella näiden suosion, kankaat ovat vaan niin kauniit!

Alla pari muuta esimerkkiä samasta kokoelmasta :

                                     

Ajattomat kuosit, kauniit värit, hyvä laatu!

0
0

Lisää mustaa eteiseen

Muutama vuosi sitten tapetoimme eteisemme ja siitä lähtien ovien TÄYSIN VÄÄRÄ väri on häirinnyt minua. Aikaisemmin seinät olivat lämmin joulunpunaiset ja ruskeat ja puunväriset ovet olivat ihan sopivanväriset. Mutta nyt seinissä on Designers Guild mustavalkoinen ja isokuvioinen tapetti, ja uskeat ovet olivat TÄYSIN vääränväriset.

20160612_154339709_iOS

 

20160617_041031338_iOS

 

20160628_175931093_iOS

 

20160628_183905262_iOS

 

Ulko-ovi oli ruskeaa lakattua puuta ja kaaoksenkätkijät – Kirenan liukuovet – jonkinlaista levyä. Pyysin mieheni nostamaan alas  liukuovet maalaamisen helpottamiseksi, sitä paitsi niissä oli aika paljon teipattavaa. Ulko-oven maalasin paikallaan. Käytin Annie Sloan Chalk Paint™ -maalia, sävy Graphite. Maalasin yhden kerroksen, maalaan erittäin harvoin kahteen kertaan kun Chalk Paint peittää niin hyvin.

Sen jälkeen vahasin ovet Chalk Paint Wax Black -vahalla. Graphite on vahaamattomana tummanharmaa sävy, mutta mustalla vahalla siitä tulee –  niin – musta! Levitin yhden kerroksen mustaa vahaa suoraan maalin päälle (en siis käyttänyt kirkasta vahaa mustan alle, niin kuin yleensä tehdään).

Nyt eteinen näyttää hyvältä!

0
2

Billnäs-tuoli

Täällä Raaseporissa kun toimin, niin on vuosien varrella tullut vastaan aika monta Billnäsin huonekalua. Ne ovat  muodoiltaan aina yhtä linjakkaita ja kauniita. Niissä on ajaton ja klassinen kauneus, joka puhuttaa minua.

Muutama viikko sitten tämä tuoli sai vähän uutta pehmustetta ja uutta nahkaa.

Ennen kuin tuoli tuli minulle se kävi kaupungin huonekalurestauroijan luona. Olen tehnyt Anne Syrénin kanssa yhteistyötä monta vuotta, ja suosittelen häntä lämpimästi. Hänen työnjälkensä on aina huippulaatua ja hän omistautuu työlleen suurella sydämellä.

0
3