Title Image

Annie Sloan

ANNIE SLOAN CHALK PAINT™

Huonekalujen maalaaminen voi todella olla näin hauskaa ja helppoa! Chalk paint™ decorative paint by Annie Sloan -maali tarttuu miltei kaikkiin pintoihin ilman vanhan maalin poistamista tai hiomista. Värikartta on laaja ja voit myös sekoittaa värit keskenään tai laimentaa väriä vedellä.

 

Viimeistelemällä Chalk Paint Wax –vahalla saat kulutusta kestävän pinnan, jota voit halutessasi kiillottaa. Vahoja on neljää laatua: kirkas, tumma, valkoinen ja musta.

Chalk Paint™

Annie Sloan kehitti Chalk Paint -maalinsa jo 25 vuotta sitten. Maali on helppokäyttöinen ja väriskaalan ollessa todella laaja se on saavuttanut suuren suosion niin harrastelijoiden kun ammattilaisten keskuudessa. Valmiita värejä on 33 kpl ja niitä on helppo sekoittaa keskenään.

 

Inspiraatiota ja ideoita löydät esim. Annien kirjoista tai hänen omilta sivuiltaan www.anniesloan.com.

 

Esimerkki Annie Sloanin tavasta maalata

 

Chalk Paint™ on käyttäjäystävällinen – maali vaatii harvoin esitöitä. Useimmiten ei tarvitse hioa tai pohjamaalata. Se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja melkein kaikille pinnoille – käsittelemättömälle puulle, lakatuille ja maalatuille pinnoille  metallille, mattamuoville ja terrakotalle . Tällä maalilla annat helposti uuden elämän vanhoille huonekaluille, koriste-esineille ja jopa kankaille.

 

Anna mielikuvituksesi lentää!

 

Maali on vesiohenteinen ja myrkytön. Se ei sisällä lyijyä eikä haihtuvia orgaanisia aineita ja on lähes hajuton.

Chalk Paint™ Wax

Chalk Paint™ maalilla saat samettisen pehmeän pinnan. Käyttämällä sen päällä Chalk Paint™ Wax Clear -kirkasta vahaa saat pintaan syvyyttä, vähän kiiltoa ja enemmän kestävyyttä. Tummalla Dark Wax -vahalla patinoit huonekalusi ja annat sille “ikää ja historiaa”, mustalla Black Wax -vahalla saat ronskimman vaikutelman kuin tummalla vahalla ja White Wax -valkoisella vahalla vaalennat maalattua pintaa ja annat sille ehkä vähän pestyn vaikutelman.

Wall Paint

Tuoteperheeseen kuulu myös seinämaali  Wall Paint, joka antaa seinillesi ja katollesi ihanan matan pinnan, joka kestää hyvin kulutusta ilman vahausta. Kaikkia seinäväreja voi käyttää liitutauluna. Mustan taulun ei siis enää tarvitse olla musta!

Muut Annie Sloan -tuotteet

Valikoimaan kuuluu myös muita oheistuotteita kuten inspiroivia kirjoja hyödyllisine vinkkeineen ja kuvineen, juuri näille maaleille ja vahoille soveltuvia siveltimiä sekä sabluunoita.

Liikkeestämme Tammisaaressa (Kustaa Vaasankatu 9) löydät laajan valikoiman Annie Sloanin tuotteita. Tervetuloa!

Inspiraatiota ja ideoita

Workshopit

Järjestän säännöllisesti kursseja/workshoppeja missä opit käyttämään Annie Sloanin maaleja ja vahoja. Tekniikoita ja mahdollisuuksia on todella paljon! Ryhmät ovat pieniä, n. 6 henkilöä, joten opetus on tehokasta ja henkilökohtaista.

 

Yksityinen kurssi omalle kaveri- tai työporukalle sekä esim. polttarijengille.

 

Muutaman tunnin kurssi on myös tervetullut lahja!

Maalaa huonekalusi

 

Peruskurssilla tutustut Annie Chalk Paint™ maailmaan, opit muutaman eri tavan maalata ja käyttää vahoja.  Tuo mukaasi oma pieni huonekalu (jakkara, tuoli, pikkupöytä) tai sisustusesine (puinen kynttilänjalka, puulaatikko).

 

Kurssin hintaan (95€) sisältyy pieni väripurkki, pieni purkki kirkasta vahaa ja pensseli.

 

Paikka: DesignWest, Kustaa Vaasankatu 9, Tammisaari

 

Imoittautumiset ja tiedustelut: info(at)karinwesterlund.fi